Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Gazetari Blerand Rexhepi flet për estradën shqiptare (Video)

1 min read

Në një intervistë kohë më parë për emisionin ‘Carpediem’ në Alsat-M, gazetari i njohur Blerand Rexhepi ka folur mbi këngëtarët shqiptarë dhe aktivitetin e tyre, e për të dëgjuar më shumë intervistën në vazhdim i keni dy video të dy pjesët e emisionit.

Verified by MonsterInsights