Home Shëndetësi Gjashtë shenja me të cilat trupi ju paralajmëron se keni probleme me...

Gjashtë shenja me të cilat trupi ju paralajmëron se keni probleme me pankreasin

0

Dhimbjet e stomakut dhe problemet me zorrët mund të jenë të pakëndshme. Shpesh nuk ka një përgjigje të shpejtë dhe të qartë për atë që i shkakton ato. Një shkak i mundshëm është pankreasi.

Ky organ ndodhet thellë në bark dhe ka shumë funksione të rëndësishme, duke përfshirë prodhimin e insulinës për të mbajtur nivele të qëndrueshme të sheqerit në gjak. Por kur diçka shkon keq, dhimbja në qendër të trupit mund të jetë mënyra e trupit për t’ju paralajmëruar.

Nëse mendoni se diçka nuk shkon, nuk duhet të dyshoni menjëherë për kancerin e pankreasit sepse ka shumë arsye të tjera që mund të sinjalizojnë probleme që kërkojnë një vizitë te mjeku. Më poshtë janë shenjat paralajmëruese se diçka nuk është në rregull me pankreasin tuaj.

Previous articlePër çfarë është e mirë Espresso?
Next articleÇfarë ndodh me trupin pas një jave pa gjumë?