Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Gjermanët nuk besojnë se rritjet e çmimeve kanë marrë fund - Koha News
Gjermanët nuk besojnë se rritjet e çmimeve kanë marrë fund 5

Shumica e njerëzve në Gjermani nuk besojnë se dobësimi i fundit i inflacionit do të thotë asgjë dhe presin që rritja e çmimeve të vazhdojë.

Gjermanët nuk besojnë se rritjet e çmimeve kanë marrë fund 6

Edhe pse ka më pak qytetarë që presin rritje të çmimeve në gjashtë muajt e ardhshëm, për shembull energjia, karburantet apo ushqimet, megjithatë shumica dërrmuese beson se jeta do të bëhet më e shtrenjtë.

Gjermanët nuk besojnë se rritjet e çmimeve kanë marrë fund 7

Kështu treguan rezultatet për Gjermaninë e anketës globale, e cila u publikua të premten nga firma konsulente Ernst & Young.

Sipas sondazhit, 70 për qind e gjithsej 1000 gjermanëve të anketuar besojnë se çmimet e ushqimeve do të rriten në muajt e ardhshëm, 69 për qind po përgatiten për kosto më të larta të energjisë dhe 65 për qind presin çmime më të larta të karburantit.

By vull