Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
GJUETAR I DEPUTETËVE TË PAINTERESUAR - Koha News
GJUETAR I DEPUTETËVE TË PAINTERESUAR 1

“Flemish Scrollers” është një projekt nga artisti dixhital Dries Deporter në të cilin softueri monitoron transmetimin nga Parlamenti Flemish dhe gjurmon deputetët për sa kohë ata dremitin në telefon gjatë seancave.

Softueri monitoron transmetimin në YouTube dhe nëse identifikon se dikush po përdor një pajisje të lëvizshme, ai preë klipin dhe e publikon atë  në llogaritë në Instagram dhe Twitter të Flame Scrollers.

Aty ai i identifikon të gjithë me emrin e përdoruesit dhe u kërkon atyre të përqendrohen në diskutim.

Kur nuk ka asnjë seancë në progres, softueri kalon në analizimin dhe mësimin nga sesionet e arkivuara. Asnjë shkelje e vjetër nuk është raportuar deri më tani.

Dy vjet më parë, kryeministri flaman Jean Jambon u kap duke luajtur Angry Birds gjatë një debati.

By vull