Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Grubi: Çairi ka qenë, është dhe do të jetë vatër besnike e vizionit përparimtar të Ali Ahmetit - Koha News
Grubi: Çairi ka qenë, është dhe do të jetë vatër besnike e vizionit përparimtar të Ali Ahmetit 1
Shkruan: Zëvendëskryeministri i parëArtan Grubi
Kënaqësi të dëshmosh mbi gatishmërinë e paluhatur të çdo këshilli vendor në Çair për të vazhduar rrugëtimin e arritjeve dhe kontributin për të mirën e përgjithshme.
Punë të mbarë udhëheqësisë së re të degës në krye me Bekim Nezirin.

By vull