Grubi në Programin 200: Më 14 Dhjetor presim një sinjal pozitiv

1 min read

Duke folur më tej mbi zhvillimet që po ndodhin mes dy vendeve, Grubi gjatë intervistës tha se do të ishte një arritje e madhe sikur vendi më 14 Dhjetor të merr një sinjal pozitiv.

“Optimizmi vjen nga disponimi i informacionit, dmth kemi informacion të plotë për zhvillimet mes Shkupit dhe Sofjes. Me vetëbesim të plotë se kjo çështje të tejkalohet, ne po provojmë që më 14 Dhjetor në mbledhjen e Këshillit të çështjeve të përgjithshme të BE-së të kemi sinjalin e parë pozitiv që do të hapte dyert në formën e anëtarësimit të Maqedonisë në NATO, kur u bë fakt i kryer”, tha Grubi.