Unë nuk e shoh veten si kryeministër i ardhshëm, nuk besoj se jam kryeministri i ardhshëm dhe në fakt e di që nuk jam kryeministri i ardhshëm i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, tha Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i sistemit politik, Artan Grubi, në deklaratën e sotme për media.

I pyetur se kush do të jetë realisht kryeministri i ardhshëm, Grubi tha se sipas marrëveshjes së koalicionit, kryeministrin e ardhshëm duhet ta propozojë lideri i BDI-së, Ali Ahmeti dhe beson, siç tha ai, se të gjithë deputetët do ta mbështesin kandidatin e ardhshëm ose mbështesin kandidatin e mëposhtëm.

By vull