Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Grubi, Osmani dhe funksionarë të BDI takojnë qytetarët në Fushë Topanë: Çairi është me Ali Ahmetin dhe BDI-në - Koha News
Grubi, Osmani dhe funksionarë të BDI takojnë qytetarët në Fushë Topanë: Çairi është me Ali Ahmetin dhe BDI-në 1
Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi i shoqëruar nga ministra dhe funksionarë të lartë të BDI sonte kanë takuar banorët e Fushë Topanës duke bashkëbiseduar nga afër me njëri tjetrin mbi sfidat dhe problemet me të cilat përballen këto banorë.
Postimi i plotë:
Çairi është me Ali Ahmetin dhe BDI-në!
Këtë e konfirmoi edhe këshilli vendor i Fushë Topanës sonte me prezencë dhe me përkrahje për politikat unifikuese të Kryetarit Ahmeti në rrugëtimin reformues dhe europian.
Falënderoj të githë aktivistët e këshillit vendor, të cilët u zotuan për besnikëri ndaj Ali Ahmetit dhe BDI-së si më meritorët për çdo ndryshim progresiv në Çair dhe në Shkup.

https://facebook.com/747675613388626