Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Grubi për Tv24: Askush nuk e mbron pronarin e Besa Trans

1 min read

Zëvendëskryeministri i parë Grubi në emisionin 24 Analizë ka theksuar se askush nuk e mbron pronarin e “Besa Trans”. 

Jo, zero, kurrë. Në asnjë rrethanë dhe kushte, as pronarin nuk e njoh, as ndonjë zyrtar, drejtor apo ministër. Secili do të mbajë përgjegjësi në varësi të përgjegjësisë së tij për aksidentin. Rufat Useini nuk është i afërm i Ali Ahmetit. ka thënë Grubi.