536 ISHTE VITI MË I KEQ I TË GJITHA KOHËRAVE

vull

Le të mos merremi me mend se viti 2020 është një vit i keq, i parë nga perspektiva e pamëshirshme, makroskopike e historisë së deritanishme. As viti 1349, kur murtaja bubonike zhduki gjysmën e Evropës, nuk është më e keqja.

Next Post

Fotoja e parë e SUV-it të rimodeluar: Kjo është Lada Niva e re

Fotoja e parë e Lada Niva të rifreskuar është shfaqur në internet dhe siç mund ta shihni, duket se modeli rus është zbukuruar me një dizajn jo origjinal, të marrë nga Chevrolet. Pjesa e jashtme e ish-Chevorlet-it më në fund përputhet me stilin e automjeteve moderne Lada, dhe sipas shumë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: