Next Post

Kur austro-hungarezët sekuestronin “Ëndrrën e Serbisë së Madhe”

Nga Armand Plaka Foto që po postoj është marrë nga arkivat austriake dhe paraqet vendkomandën qendrore të Shtabit serb në Kosovë (më konkretisht në Prishtinë), tashmë të pushtuar nga trupat austro-hungareze në janar 1916, pasi ushtria serbe ishte larguar jo vetëm nga Kosova, por edhe nga pjesë të mëdha të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: