Emra shqiptarë dhe ilirë për fëmijën tua

vull

Shtatzënia është një proces i magjishëm nëpër të cilin kalon thuajse çdo grua.

Normalisht se nëntë muajt e shtatzënisë janë të veçantë, por edhe të mbushur me sfida të ndryshme.

Megjithatë, edhe pas lindjes sfidat e nënës nuk përfundojnë. Në mesin e sfidave të paslindjes është edhe vënia e emrit të bebes.

Dhe, përderisa disa njerëz mund të mos e kenë problem gjetjen e një emri ideal, disa çifte tjera e kanë të vështirë këtë proces dhe kanë disa kritere që duhet përmbushur.

Kryesisht këto kritere janë se emri duhet të jetë shqiptar ose me prejardhje ilire.

Prandaj, duke marrë parasysh këtë, Telegrafi ju sjell qindra emra për meshkuj e për femra, ndërkaq juve iu mbetet vetëm ta zgjedhni atë që i përshtatet më së shumti bebes.

Emra mashkullorë (75) Emra femërorë (91) 

Next Post

Më shumë se çdo fjalë thotë emri Kushtrim

Ata e ruajnë amanetin që s’e mbajnë as qiejt, as toka, as malet Ata kthehen të buzëqeshur tek Ai që s’ka fillim e mbarim Është koha të heshtem kur më shumë se çdo fjalë thotë emri Kushtrim. – Fatmir Muja

Subscribe US Now

%d bloggers like this: