Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Hoxhë Zekerija Idrizi: GJERGJ KASTRIOTI SKËNDERBEU – ËSHTË HERO IMI

1 min read

Hoxhë Zekerija Idrizi

Për jetë të jetëve, sa të rrojë ky univers e të na rrojë Shqipëria Natyrale, Gjergj Kastrioti Skënderbeu do ngelë figura më emblematike kombëtare që përbashkon mrekullisht gjitha fiset, dialektet, viset e besimet shqiptare. Definitivisht shqiptarët nuk ia varrin veshin krrokamave gëzimkelmendase e olsijazexhiane dhe mendimeve absurde, infantile e antikombëtare të shqipfolësve turkofilë dhe të ca hoxhallarëve tanë me mendësi anadollake, që kohët e fundit po krijojnë zhurmë në Arbëri, duke përbaltur figurat tona markante historike.
Qofshin të mallkuar ata që ngrenë dorë mbi lapidarët e viganëve dhe të dëshmorëve të kombit tonë!…