Next Post

Zv.ministrja Elezi merr pjesë në konferencën regjionale për faktoring, si mënyrë alternative për financim

Nesër (14 maj 2019 – e martë), zv.ministrja e financave Dr. Shiret Elezi pritet që të merr pjesë në konferencën regjionale për faktoring, si mënyrë alternative për financim te bizneseve. Konferenca do të fillojë në ora 09:00 dhe do zgjasë deri në ora 17:00, ndërkohë që të pranishëm në panel […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: