Per her te par Anton Ceta pajton gjaqet ne Kullen e Fazli Boqollit ne Raushiq – Pej

vull

Pikerisht me 10.02.1990 te familja Boqolli nga fshati Raushiqi-Pejë, ketu në këtë kullë dhe nga këta burra për herë të parë, në emer të popullit, të flamurit e të rinisë u shtri dora e pajtimit. Nderë dhe lavdi për të gjith ata burra dhe gra, që kontribuan dhe moren pjesë në këtë kohë, në sherimin dhe zhdukjen e kësaj plage shekullore për popullin Shqiptarë!

Next Post

Demant nga SHA” Posta e Maqedonisë së Veriut”: Nuk krijohen vende të reja pune

Në interes të së vërtetës dhe pas  gënjeshtrave të thëna  nga partia politike VMRO-DPMNE, është e rëndësishme tëtheksohet se nuk ka të bëje me krijimin e vendeve të reja të punës dhe shpenzime financiare shtesë për kompaninë, pasi që për momentin këto pozicione pune kryhen nga persona të cilëve u […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: