Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Single Column Posts

2 min read

Krenar Berisha është kandidat i listës së BDI-së për zgjedhjet e parakohshme për Këshillin e komunës së Tetovës. Përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook,...

2 min read

21 vjetorin e nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit këtë vit e përmbyllëm me “Peace Festival” të suksesshëm, në sheshin Skenderbeu në Shkup. Me këtë rast...

1 min read

Gjesti po vazhdon të sjell projkete unike. Ai në kanalin Youtube ka hedhur projketin e titulluar ‘Vera’, në bashkëpunim me Endon. Kënga u realizua nga...

1 min read

Fondacioni “ZAEV – Një shoqëri për të gjithë”, me rastin e 12 gushtit – Ditës Ndërkombëtare të të rinjëve, vizitoi Amir Destanovskin nga “Qendra Ditore...

4 min read

Me rastin e shënimit të 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, Ministria për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive organizon Shkollën për Liderë të rinjë...