Thursday, July 25, 2024
spot_img

Ilire Dauti: Çdo ditë e më shumë po dëshmohet se përse Aleanca duhej të mbetet me Shqiptarët

Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari sot emëroi 11 ud drejtorë në klinika dhe institute universitare. Prej tyre 10 janë maqedonas, 1 turk dhe asnjë shqiptar.

 

Klinika Universitare për vesh, hundë dhe fyt – Dr. Igor Kamshikoski 🇲🇰

 

Klinika Universitare për Dermatologji – Dr. Katerina Damevska 🇲🇰

 

Instituti Universitar i Radiologjisë – Dr. Sonja Nikolova 🇲🇰

 

Klinika Universitare për Gjinekologji dhe Obstetrikë – Dr. Irena Alexioska-Papastiev🇲🇰

 

Klinika Universitare për Endokrinologji, Diabet dhe Çrregullime Metabolike – Dr. Taner Hasan 🇹🇷

 

Klinika Universitare për Psikiatri – Dr. Slavica Arsova-Hadziangelkovska 🇲🇰

 

Klinika Universitare për Gastroenterohepatologji – Dr. Meri Trajkovska 🇲🇰

 

Klinika Universitare për Nefrologji – Dr. Nikolla Gjorgievski 🇲🇰

 

Klinika Universitare për Reumatologji – Dr. Emilia Sandevska 🇲🇰

 

Klinika Universitare për Mjekësi Fizike dhe Rehabilitim – Dr. Zlate Mehmedovic 🇲🇰

 

Klinika Universitare për Sëmundjet Kirurgjike “St. Naum Ohridski” – Dr.Nebojsha Nastov 🇲🇰

 

Vasaliteti s’vlen, ai ka çmim të shtrejnt!

TE NDRYSHME

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
- Advertisement -spot_img

TE FUNDIT