Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Incident në emisionin e Vasko Eftov: “Nuk ka këtu shtet, Ministri i Jashtëm është shqiptar” (Video)

1 min read

FILE - French President Emmanuel Macron, left, greets German Chancellor Olaf Scholz during arrivals for an EU summit at the Chateau de Versailles, in Versailles, west of Paris, Thursday, March 10, 2022. Like five years ago, Macron plans to quickly head to Berlin, in line with the tradition providing that the newly elected president makes his first trip abroad to neighboring Germany to celebrate the countries' friendship after multiple wars. He will meet with Chancellor Olaf Scholz, with efforts to try to end the war in Ukraine top of the agenda. (AP Photo/Michel Euler, File)

Ka eskaluar debati në emisionin “Vo centar”, ndërmjet mysafirit Vllahov Micov dhe gazetarit Vasko Eftov.

Çështja se kush po e udhëheq shtetin e Maqedonisë së Veriut ka nxjerrë prej takti nacionalistin e njohur Micov.

“Nuk kemi shtet. A nuk e sheh kush na udhëheq? Kë e ke Ministër të Jashtëm?”- ka deklaruar Micov.

https://vm.tiktok.com/ZMLvcTodA/?k=1