Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Indinjatë në mediat sociale: Macron nxjerr orën luksoze gjatë intervistës

1 min read

Zemërimi francez për reformën e pensioneve të shtyrë nga presidenti francez Emmanuel Macron u ndez nga masa e tij kur ai hoqi në mënyrë diskrete orën e tij gjatë një interviste televizive.

E ndërsa protestat në Francë për reformën e pensioneve që rrit moshën e pensionit nga 62 në 64 nuk shuhen, në rrjetet sociale ka debate për çmimin e orës së Macron dhe arsyet e heqjes së saj.

Disa përdorues pohojnë se në një intervistë televizive të mërkurën, presidenti francez mbante një orë me vlerë 80 mijë euro dhe si e tillë e paarritshme për shumicën e francezëve, për pensionin e të cilëve foli në emisionin në fjalë.

Verified by MonsterInsights