Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Infermieret e guximshme vrapuan për të shpëtuar foshnjat në inkubatorë

1 min read

Gjashtë ditë pas një tërmeti të fuqishëm që goditi Turqinë dhe Sirinë, numri i të vdekurve në tragjedi ka kaluar 33,000. Në këto momente krize shfaqen histori të shumta guximi të paprecedentë dhe një e tillë është regjistruar nga kamerat e vëzhgimit në spital.

Gjegjësisht, derisa tërmeti i fortë tronditi ndërtesat, infermieret në vend që të iknin për të shpëtuar jetën, vrapuan drejt repartit të të porsalindurve dhe me duar mbanin inkubatorët me foshnjat për të mos i rënë.

Videoja, e cila është shpërndarë gjerësisht në rrjetet sociale, dyshohet se është regjistruar në Gaziantep, një nga qytetet më të goditura në Turqi

Verified by MonsterInsights