Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Invest North Macedonia për herë të dytë në AngaCom në Gjermani - Koha News
Invest North Macedonia për herë të dytë në AngaCom në Gjermani 1

Me mbështetje të drejtpërdrejtë të kompanive vendase të IT-së për paraqitjen e tyre dhe gjetjen e partnerëve të mundshëm të biznesit në Evropë dhe më gjerë, Agjencioni për investime të huaja dhe promovimin e Eksportit të Republikës së Maqedonisë së Veriut kanë marrë pjesë në Ekspozitën dhe Konferencën më të madhe AngaCom 2019 ngjarje e koncetruar për industrinë e Teknologjisë kompjuterike të IT-së e mbajtur në Këln të Gjermanisë.

Panairi për Internet, rrjet të gjerë dhe media ka filluar më 4 qershore me një numër rekord prej 500 ekspozuesve – me kompanitë pjesëmarrëse në panair nga e gjithë bota dhe 21.700 vizitorëve deri më 6 qershor, kur edhe përfundon ngjarja.

Agjencionit për invetime të huaja i është dhënë hapësirë e posatshme ​​me Logon Invest North Macedonia për organizimin e takimeve B2B në mes të përfaqësuesve të Agjencisë, kompanive vendase që marrin pjesë në panair, gjithashtu me përfaqësues të kompanive udhëheqëse evropiane dhe botërore në industrinë e IT-së për prezantimin e klimes së biznesit dhe për kushte të favorshme për investime si një nga industritë me ritje dhe zhvillim më të shpejtë në vend.

Në kuadër të panairit u mbajt edhe konferenca ANGACOM për rrjet, televizion dhe internet ku morën pjesë më shumë se 180 folës dhe prezantues me qëllim për të mirëmbajtur 4 samite të ndryshme: “The International Content Summit, the International CTO Summit, the German Broadband Summit and the German Media Summit”. Samiti Ndërkombëtar CTO, Samiti I rrjetit, Samiti I Medias, dhe Samiti I Permbajtjes Nderkombëtare.

HTTPOL In Article
Drejtori i Agjencisë Vullnet Ademi theksoi se këtë vit Pavioni i Invest Maqedonisë së Veriut ishte një nga më të vizituarit, ku në Panairin e vitit të kaluar bëri kontakt fillestar me vizitoret kurse këtë vit patën mundësi për tu informuar dhe për të caktuar vizita në Republiken e Maqedonisë së Veriut në mënyrë që të finalizojnë vendimet e tyre për të investuar dhe për të gjetur partnerët e tyre për bashkëpunim.

By vull