Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
IRI Amerikan përgënjeshtron grupin e Zjarrit/ ministrat e BDI me performancë të jashtëzakonshme në punën e Qeverisë - Koha News
IRI Amerikan përgënjeshtron grupin e Zjarrit/ ministrat e BDI me performancë të jashtëzakonshme në punën e Qeverisë 3

I ashtuquajturi Grup i zjarrit në BDI, sot gjatë press konferencës që kanë mbajtur ka hedhur akuzuar ndaj përbërjes aktuale të Qeverisë përfshirë këtu edhe ministrat shqiptar për performancë të dobët duke u bazuar në anketën e fundit të IRI-t.

Mirëpo, gjatë press konferencës ata u treguan qartë se janë të pa informuar pasi IRI Amerikan në anketën e fundit nxorri zëvendëskryeministrin e parë Artan Grubi si më të suksesshmin ministër në kabinetin qeveritar me performancë të jashtëzakonshme, i ndjekur nga zëvendëskryeministri Fatmir Bytyqi dhe ministri i jashtëm, Bujar Osmani.

IRI Amerikan përgënjeshtron grupin e Zjarrit/ ministrat e BDI me performancë të jashtëzakonshme në punën e Qeverisë 4