Gjyshja që është e njohur në TikTok ka shkaktuar reagime të mëdha pasi shpalli rregullat e rrepta që rrethojnë funeralin e saj të ardhshëm, duke përfshirë një listë të njerëzve të cilëve u ndalohet të marrë pjesë, raporton The Sun.

Përveç ish-partnerit që ishte në listë, gjyshja nuk donte që as shoqja e as postierja të merrte pjesë në dorëzimin e saj. Ajo e njoftoi vendimin e saj së bashku me një listë të njerëzve që nuk janë të mirëpritur kur e dërgojnë në prehjen e saj të përjetshme në TikTok, në profilin @grandma_droniak.

“Mos e lini Bertën të shfaqet në funeralin tim”, ka thënë ndër të tjera ajo dhe ka dhënë menjëherë shpjegimin për vendimin e saj: “Ajo u përpoq të ngatërrohet me burrin tim. Turp për të!”

Kur bëhet fjalë për postierin, bie në sy edhe arsyeja: “Është i pashëm, por i pahijshëm”, deklaroi gjyshja.

Ja çfarë ka thënë ajo për ish-bashkëshortin e saj:

“Ju të gjithë e njihni Billin. Epo, ai është ish-i më i keq që kam pasur ndonjëherë. Dhe e di që ai do të përpiqet të shfaqet në funeralin tim. As motra e tij nuk mund të vijë. Ai kurrë nuk e dinte se kur të ndalonte së foluri”, vazhdoi ajo.

Duke shpjeguar të gjithë listën, ajo shtoi se do të përndjek të gjithë ata që nuk respektojnë vendimin e saj.

Videoja e saj mblodhi mbi 690,000 pëlqime dhe komente të shumta.

“Ne hoqëm dorë nga Berta”, shkroi një komentues, ndërsa një tjetër mbështeti gjyshen për të shtuar detaje plot lëng: “Duhet të dimë historinë e Bertës, si guxon ajo!”.

By vull