Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Ish e dashura e Neymar, kliente e shqiptares Beauty Lil - Koha News
Ish e dashura e Neymar, kliente e shqiptares Beauty Lil 11

Ish e dashura e yllit të futbollit Neymar, Liza Brito duket se nuk ka mundur t’i ikë tundimit për të qenë pjesë e mediave shqiptare të paktën jo vetëm nga lajmet për lidhjen e saj me yllin e futbollit por këtë herë ka qenë suksesi i shqiptares Beauty Lil e cila me biznesin e saj ka arritur të prekë majat e skenës, ekranit dhe suksesit jo vetëm tek shqiptarët por edhe më gjerë. Ka qenë pikërisht buzëkuqi Beauty Lil Lipstick ai të cilin Lizën e ka bërë për vete e që tashmë ajo është një kliente e shqiptares Beauty Lil.

Ish e dashura e Neymar, kliente e shqiptares Beauty Lil 12 Ish e dashura e Neymar, kliente e shqiptares Beauty Lil 13 Ish e dashura e Neymar, kliente e shqiptares Beauty Lil 14 Ish e dashura e Neymar, kliente e shqiptares Beauty Lil 15 Ish e dashura e Neymar, kliente e shqiptares Beauty Lil 16