Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Ish-kryeministri Sali Berisha thirret të dëshmoj te SPAK

1 min read
Spread the love

Siç bëhet e ditur Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka marrë një thirrje nga SPAK që javën e ardhshëm të japë dëshminë  rreth çështjes së privatizimit të ish-kompleksit Partizani.

Përveç ish-kryeministrit Berisha, është planifikuar që të merret në pyetje si person që ka dijeni për procedurat dhe ish-ministri Arben Imami.

Po ashtu në pyetje do merret dhe Xhemal Gjunkshi, ish-ushtarak i lartë.

Në pyetje sot për këtë çështjes u mor ish-ministri Fatmir Mediu.

Mediu tha për mediat se ishte pyetur nga prokurorja si person që ka dijeni për çështjen ndërsa kujtoi se nuk mund të fliste më shumë detaje si pasojë e sekretit hetimor.

 

 

Verified by MonsterInsights