Artan Grubi, a të dështoi edhe një tentativë për ta kthyer Gruevskin sepse nuk arrite që me rrena duke i keqpërdorur dhe duke u thirur në ndërkombëtarët, t’i bindësh gjykatësit e Gjykatës Supreme të sjellin vendim për ta pranuar abolicionin e Gjorge Ivanovit?!?

By vull