Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Izet Mexhiti: Shënojmë 21 vjetorin e BDI-së në Tetovë, aty ku u hodhën themelet e para të saj - Koha News
Izet Mexhiti: Shënojmë 21 vjetorin e BDI-së në Tetovë, aty ku u hodhën themelet e para të saj 5

Fraksioni i Bashkimit Demokratik për Integrim sot ka shënuar 21 vjetorin e themelimit në Tetovë.

Këtë e bën të ditur udhëheqësi i Fraksionit z. Izet Mexhiti nëpërmjet një statusi në faqen zyrtare.

“Shënojmë 21 vjetorin e Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë, aty dhe ku u hodhën themelet e para të Bashkimit Demokratik për Integrim”- ka theksuar Mexhiti.

Ja postimi në faqen zyrtare:

Sot 21 vjetorin e Bashkimit Demokaratik për Integrim e shënuam në Tetovë, aty ku edhe 21 vite më parë u hodhën themelet e BDI-së.

Izet Mexhiti: Shënojmë 21 vjetorin e BDI-së në Tetovë, aty ku u hodhën themelet e para të saj 6
Izet Mexhiti: Shënojmë 21 vjetorin e BDI-së në Tetovë, aty ku u hodhën themelet e para të saj 7