Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Ja kush është kandidati i ASH edhe Alternativës për Komunën e Bogovinës - Koha News
Ja kush është kandidati i ASH edhe Alternativës për Komunën e Bogovinës 1

Në Kuvendin e Degës së Bogovinës i cili u mbajt dje, ASH dhe Alternativa me shumicë votash zgjodhën kandidat të ri për Kryetar Komune, z. Sadik Sulejmani.

Kryetari i deritanishëm z. Albon Xhemaili, e uroj kandidatin e ri dhe i dëshiroj sukses në kampanjë duke premtuar mbështetjen e tij.

Aleanca për Shqiptarët edhe një herë dëshmoj demokracinë brenda partiake, ku secili anëtar ka të drejtë të konkurroj dhe të pretendoj për të udhëheq procese.

Për biografinë e Kandidatit të ri të ASH dhe Alternativa për Kryetar Komune, ju njoftojmë më vonë.

By vull