Ka ndërruar jetë zjarrfikësi i Njësisë territoriale kundër zjarrit në Tetovë, Skender  Idrizi 1

Njoftim

Me pikëllim dhe dhimbje të thellë morëm lajmin se kolegu ynë Skender Idrizi pas një sëmundje të rëndë ka ndëruar jetë.

Skenderi ka qenë një kolegë i mrekullueshëm dhe një njeri i dashur.

Në emër të të gjithë zjarrfikësve të Tetovës shprehim ngushllime tek familja Idrizi për humbjen e njeriut më të dashur të tyre.

Qofsh i xhenetit kolegu ynë Skender!

Avni Ameti, shef i Njësisë zjarrfikëse nga Tetova

By vull