Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kampioni nga Shkëndija drejt Europianit në Pragë - Koha News
Kampioni nga Shkëndija drejt Europianit në Pragë 5
Blerton Sulejmani i Klubit të Karatesë Shkëndija – Tetovë, kampion i Maqedonisë së Veriut me plot merit sot bashkë me reprezentacionin e Federatës Karatesë së Maqedonisë u nis për në Kampionatin Europian që do të mbahet në Pragë të R. Çeke nga data 17 deri 19 Qershor.
Kampioni nga Shkëndija drejt Europianit në Pragë 6
Blertoni do të garoj në kategorinë Kadet -70kg dhe shpresojmë që do mund të shpërblehet.
Ne si Klub dhe të gjithë përkrahësit e Blertonin i urojmë një rrugë të mbarë dhe shumë suksese në Kampionatin Europian.
Kampioni nga Shkëndija drejt Europianit në Pragë 7

By vull