Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Kandidat i Lëvizjes Besa për Komunën e Vrapçishtit, Senad Ameti

1 min read

Në prani të kryetarit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami dhe sekretarit organizativ Adnan Azizi, sonte u mbajt kuvendi themelues i degës së Lëvizjes BESA për komunën e Vrapçishtit.

Në mënyrë unanime nga ana e kuvendarëve, kandidat për kryetar komune, u votua magjistri i shkencave juridike Senad Ameti.

Poashtu me shumicë votash nga kuvendarët, për kryetar dege të Lëvizjes Besa në Vrapçisht, u zgjodh Aziz Idrizi.

Verified by MonsterInsights