Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kandidati për kryetar dege BDI Tetovë, Muhamet Ameti: Ju thërras me votën tuaj të hapni rrugë drejtë një barazie të plotë në Degën e Tetovës!

2 min read
Fjalimi i plotë i kandidatit për kryetar dege të BDI-së, Tetovë, Muhamet Ameti:
Te nderuar anëtarë dhe aktivistë të BDI-së,
Jemi në prag të përmbylljes së fushatës për zgjedhje të brendëshme partiake.
Gjithë këto muaj patët mundësinë nga afër të shikoni Programin e punës së kandidatëve dhe pas vlerësimit tuaj me 19 qershor keni mundësinë të përkrahni politikën e cila ju mendoni se e meriton të udhëheq me Degën e Tetovës vitet e ardhëshme.
Kjo fushatë nuk ishte e zakonshme, jo vetëm për shkak të arsyes së aplikimit të modelit një anëtar një votë, por mbi të gjitha për shkak të parimeve dhe politikave të cilat u shpalosën.
Këtë periudhë punova shumë me anëtarët dhe palët e interesuara për të shpalosur Programin e punës time, shtylla bazë e së cilës ishte komunikimin solid në organet partiake, të qenurit i hapur për anëtarët, angazhimin e kuadrove të reja, inkuadrimin e veteranëve dhe ish-ushtarëve të UÇK-s.
Sot, me përgjegjësi të plotë, Ju drejtohem dhe kërkoj votën tuaj me të vetmin qëllim që ta rikthejmë bastionin më të fuqishëm të BDI-së në vendin e merituar!
Zotohem se politikat e mia do të bazohen në meritokraci, transparencë, drejtësi dhe vlera.
Premtoj se kurrë nuk do të mungoj mbështetja dhe zëri Juaj do të dëgjohet, askush nuk do të mbetet i anashkaluar, se do të punojmë për rindërtim dhe realizim të premtimeve dhe fjalët do të kthehen në vepra!
Ju thërras me votën tuaj të hapni rrugë drejtë një barazie të plotë në Degën e Tetovës!
Ju thërras mos të humbni mundësinë e madhe për të sjellë ndryshimin që është i patjetërsueshëm!
Siç thotë Kryetari, “Ma jepni shpatën, të shihni se si i vë në funksion krahët”, unë kërkoj nga Ju të mos qëndroni duarkryq, por me votën tuaj t’i jepni mundësi ndryshimit që Tetova e meriton.
Ne nuk jemi vetëm për vete, por jemi për Juve!
Në fund, i detyrohem një mirënjohje Kryetarit, Ali Ahmeti, garanaca e vetme e jona në këtë proces zgjedhorë, njëkohësisht e falemenderoj për mundësinë që më dha të jem pjesë e kësaj gare.
Faleminderit dhe të gjithë atyre që këtë periudhe më përkrahën mua dhe me atë vërtetuan se duan ndryshimin!
Bashkë jemi shumë më të fortë!
Me respekt,
Muhamet Ameti