Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kandidati për kryetar dege të BDI-së, Ahmeti, takoi anëtarët e BDI-së (FOTO) - Koha News
Kandidati për kryetar dege të BDI-së, Ahmeti, takoi anëtarët e BDI-së (FOTO) 1

Kandidati për kryetarë degën e BDI-së, Tetovë, Faton Ahmeti këtë javë ka shfrytëzuar që të takohet me të gjithë anëtarët e BDI-së në cdo lagje të qytetit me çka para tyre ka ndarë platformën e tij duke elaboruar në tërësi.

KohaNews sjell një pjesë të fotografive nga takimet dhe nga platforma e kandidatit, Faton Ahmeti:

 

 

By vull