Kanë filluar xhirimet e filmit me regji të Johnny Depp me Al Pacino 1

Roli kryesor i takoi aktorit italian Riccardo Scaarchi, dhe së bashku me të do të luajnë Al Pacino, Pierre Niney dhe Luisa Ranieri.

Ky është filmi i dytë artistik i Johnny Depp. Ai bëri debutimin e tij regjisorial në vitin 1997, kur xhiroi neo-perëndimin The Brave, në të cilin luajti së bashku me Marlon Brando.

Depp ka disa vite që po zhvillon filmin e tij të dytë dhe skenari, i bazuar në dramën e vitit 1997 për Modiglianin, po shkruhet nga Jerzy dhe Mary Kromolowski. Sipas përmbledhjes zyrtare të filmit, aksioni do të zhvillohet në Paris në vitin 1916 dhe do të na tregojë 48 orë nga jeta e piktorit dhe skulptorit të famshëm. Janë rreth dy ditë që u bënë një pikë kthese në jetën e tij dhe përfundimisht çimentuan reputacionin e tij si një legjendë artistike.

Produksioni Modì pritet të zhvendoset në Itali pas disa javësh xhirime në Budapest, i cili besohet se do të përdoret si zëvendësim për Parisin.

By vull