Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kasami: Edhе një ëndërr e Tetovarëve u bë realitet! - Koha News
Kasami: Edhе një ëndërr e Tetovarëve u bë realitet! 11

Me një koktej rasti të organizuar nga vet banorët, mbrëmë edhe zyrtarisht u lëshua në përdorim rruga 📍”Strasho Pinxhur”, rrugë kjo që përfshin të gjitha kriteret e nevojshme.

Ndryshimi i Tetovës vetëm se ka filluar dhe ne nuk do të ndalemi së punuari derisa të bëjmë çdo rrugë të Tetovës të ketë pamje evropiane!

Ta gëzojnë banorët dhe të gjithë qytetarët e Tetovës! ❤️

Kasami: Edhе një ëndërr e Tetovarëve u bë realitet! 12 Kasami: Edhе një ëndërr e Tetovarëve u bë realitet! 13

Kasami: Edhе një ëndërr e Tetovarëve u bë realitet! 14 Kasami: Edhе një ëndërr e Tetovarëve u bë realitet! 15

Kasami: Edhе një ëndërr e Tetovarëve u bë realitet! 16

 

By vull