Kryetari i Komunës së tetovës, Bilall Kasami pret që shumë shpejt të shpallet tenderi për ndërtimin e Stadiumit të Qytetit të Tetovës. Sipas tij, ky stadium do të jetë modern dhe do t’i plotësojë të gjitha kriteret e kërkuara nga UEFA për lojërat ndërkombëtare.

Në projekt, sipas Kasamit, do të përfshihen rreth 10 mijë qytetarë, ndërsa shtoi se do të jetë përgjegjsëi shumë e mahe edhe për çdo kompani që do të marrë pjesë në këtë ndërtim.

Deklarata e Kasamit në videon e shkurtër më poshtë!

By vull