Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kërkojmë për Tetovën simbol identifikues - Koha News
Kërkojmë për Tetovën simbol identifikues 1

Qyteti ynë,ka mangësira të shumta të cilat i’a shembin imazhin e qytetrimit. Në periudhat e kaluara udhëheqësit,e kanë rrënuar bukurinë e qytetit,duke e betonuar çdo hapsirë të gjelbërt në qytet. Kemi ngelur qytet pa parqe publike.Pushteti aktual me sa duket bën përpjekje për sanimin e anomalive të sedimentuara disa dekada.
De fakto radhitemi si qendër universitare,industriale,grafike etj. Këto janë atribute që na detyrojnë dhe na shtynë të kërkojmë edhe amblemin Tetovës.
Ky mendim i imi do të jetë edhe kërkesë qytetare e cila do përkrahet edhe nga shoqatat qytetare,intelektualët,studentët nxënësit,puntorët dhe krijuesit tjerë. Kjo kërkesë do bëhet synim i realtë, për t’u reshtuar me qendrat tjera ndërkombtare, si kryeqendër intelektuale, edhe të marë epitetin qytet. Kështu do të plotësohet nji katror në mazaikun e shumë mungesave tjera në qytetin tonë.
I lusë autoritetet komunale që ta shqyrtojnë kërkesën,dhe të veprojnë sipas dispozitave urbanistike për regullimin hapsinor të qytetit për këtë çështje.
Nexhat Bexheti

By vull