Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Këtë verë në plazh në Ohër - Plazhet janë të rregulluara në 13 lokacione - Koha News
Këtë verë në plazh në Ohër - Plazhet janë të rregulluara në 13 lokacione 1

Do të ketë plazhe të organizuara në 13 lokacione përgjatë bregut të liqenit të Ohrit këtë verë. Pishinat do të kenë pajisje urbane, tavolina, karrige, shezllone dhe bare. Kryetari Petsakov siguron se nuk do të ketë platforma dhe ndërtime pa leje, por do të jenë në përputhje me rekomandimet e UNESCO-s, ku turistët dhe banorët e Ohrit do të mund të rikrijohen dhe pushojnë.

Plazhet janë dhënë me qira për një periudhë 3 vjeçare deri në miratimin e planit të menaxhimit të liqenit të Ohrit, i cili është ende në ndërtim e sipër.

Meqë ra fjala, plazhet e liqenit të Ohrit ishin pa koncesionarë për dy vite. Disa nga pishinat më tërheqëse në ankandin publik u fituan nga ata që i menaxhuan të fundit.

By vull