Klitschko: Mobilizimi dhe kërcënimet nuk do ta ndihmojnë Putinin

1 min read

Mobilizimi dhe kërcënimet bërthamore nuk do ta ndihmojnë agresorin në përpjekjet e tij për të pushtuar dhe shkatërruar Ukrainën dhe ukrainasit, tha kryetari i bashkisë së Kievit, Vitaly Klitschko.

Tirani Putin më në fund ka nisur proceset që do ta varrosin në vendin e tij, tha Klitschko.