Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kompania “Funerali Elezi”, bën shërbime funerali me shpejtësi dhe korrektësi të jashtëzakonshme - Koha News
Kompania “Funerali Elezi”, bën shërbime funerali me shpejtësi dhe korrektësi të jashtëzakonshme 3

Kompania për shërbime Funerali me një përvojë shumë vjeçare bën bartjen/transportin e kufomave për në atdhe. Me një Staf profesional në krye me z. Elezi, ‘Funerali Elezi’ është nje kompani e cila e kryen shërbimin me shpejtësi dhe korrektësi të jashtëzakonshme.

Funerali Elezi me seli në Düsseldorf, ju ofron shërbime për bartjen / transportin e kufomave nga vendet evropiane si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Luksemburgu, Holanda, Belgjika, Franca, Italia, Norvegjia, Danimarka dhe Suedi për në Atdhe si në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Preshevë / Kosovën Lindore si dhe për në Maqedoni.

Bartja / transporti i kufomave bëhet me veturat/makina më moderne dhe plotësisht me ajër të kondicionuar, si dhe me aeroplan.

Kompania “Funerali Elezi”, bën shërbime funerali me shpejtësi dhe korrektësi të jashtëzakonshme 4

Gjithashtu, ju ofrojmë dhe shërbime speciale si p.sh: rregullimin e dokumentacionit përkatës për transferimin e kufomës, porositjen e arkivoleve si dhe organizim të ritualeve fetare sipas kërkesës.

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekad ju ofronë këto Shërbime:
Transportin e kufomave / Transport kufomash / Transport i kufomave
Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.
Rregullimi i dokumentacionit
Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.
Organizim të ritualeve
Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Sipas porosisë
Ne poashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë.

Shërbimet Tona