Home ShowBiz Kosovë, Shqipëri e Zvicër, transportoje veturën pa frikë vetëm me Albag Transport

Kosovë, Shqipëri e Zvicër, transportoje veturën pa frikë vetëm me Albag Transport

0

‘Albag Transport’ është zgjedhja ideale nëse juve ou duhet që ta transportoni makinën nga Kosova, Shqipëria apo Zvicra dhe anasjelltas.

Kjo kompani transportuese është lider në llojin e saj, pasi, ofron siguri për shërbimin që bën, pra, mjeti juaj arrin në destinacionin që kërkohet, pa as edhe një gërvishje minimale.

Po ashtu, e veçanta e ‘Albag Transport’ është se bën transportin e gjitha llojeve të veturave, pa marrë parasysh markën apo detajeve tjera.

Edhe koha kur ju nisni veturën tuaj është mjaft e shpejt dhe nuk iu bie që të pritni.

Se ‘Albag Transport’ është kompani e besuar, e thekson edhe fakti që ka një traditë 50 vjeçare në treg.

Për më shumë detaje rreth Albag Transport klikoni në webfaqen https://albag-transport.ch

Previous articleTë hënën mbahet seanca e përbashkët e qeverive Mali i Zi – Shqipëri.
Next articleMexhit Neziri flet për debutimin e tij si dhe ndeshjen me Makedonija GJ.P