Home Lajme “Krenar me djemtë si Remi! Një qasje e një shqiptari që jeton...

“Krenar me djemtë si Remi! Një qasje e një shqiptari që jeton në Lugano për kandidatin Remzi Durmishi!

0

Shqiptarët gjithmonë kanë ditur si t’a ngrenë lart emrin kudo ku kanë shkelur dhe njëri prej tyre është  dhe Remzi Durmishi, kandidat në zgjedhjet e 2 prillit në kantonin jugor të Zvicrës, nën siglën e partisë “Il Centro”!

Ja çfarë mendon një shqiptar i Luganos për kandidatin Durmishi:

“Krenar me djemtë si Remi!Remi i takon brezit më të shkëlqyer të rinisë tonë, të dëshmuar me kompetencën intelektuale e politike, për ballafaqimet më të ndjeshme strategjike dhe interesin e komunitetit tonë duke e mbrojtur në mënyrë brilante sa herë e lyp nevoja. Lum Kosova për djemtë si Remi, enciklopedi që reflekton tërë atdhetarizmin dhe vlerën tonë, të ardhmen tonë. Remi,më i miri nga më të mirët, kapërcen çdo standard të njohur intelektual në rrafshin nacional.

Andaj bashkatëdhetar të dashur ju lutem votoni Remin mos hezitoni e kemi para veti një moment historik që të kemi një Këshilltar të lartë në Kantonin tonë .

Është nder dhe krenari të votojmë Remin!

Votoni votoni mos ta lëshojmë këtë moment.

Ziku, nga Lugano”

Previous articleGashi, bashkë me Kryesinë Qendrore të partisë, kryesinë e Degës së Strugës dhe përfaqësues të zonës 5, zhvilluan tubim me qytetarët e Strugës.
Next articleOSMANI: “FITORE ME RËNDËSI PËR TË MBAJTUR HAPIN PËR KREUN E RENDITJES”