Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kreu i Qendrës, Gerasimovski takon ambasadoren amerikane: Po thellojmë bashkëpunimin - Koha News
Kreu i Qendrës, Gerasimovski takon ambasadoren amerikane: Po thellojmë bashkëpunimin 1

Thellimi i bashkëpunimit dhe aktiviteteve të reja të përbashkëta lokale me Ambasadën e SHBA-së – për këtë u dakorduam në takimin me ambasadoren e SHBA-së Kate Marie Burns.

Pata rastin t’i prezantoj personalisht ambasadores angazhimet dhe planet e mia për funksionimin e komunës, e cila do të përmirësojë ndjeshëm jetën e qytetarëve në Komunën Qendër, veçanërisht në fushën e ekologjisë dhe transparencës.

Falenderoj ambasadoren Burns për takimin e sotëm, i cili është një hap përpara në thellimin e bashkëpunimit të Komunës Qendër me Ambasadën Amerikane.