Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kryeministri Kovaçevski do të realizoj takim me kryetarin e VMRO-DPMNE Mickoski

1 min read

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski së bashku me ekipin qeveritar, sot 04.10.2022 (e martë) në orën 16:00 në  Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të realizoj takim me Kryetarin e VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski dhe ekipi i tij.