Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Kryetari i Komunës së Zhelinës, Sejdiu bëri homazhe te varri i komandant Hoxhës, Shaban Zenuni

1 min read

Kumtesë nga Komuna e Zhelinës:

Sot, në përvjetorin e 12-të të tij, bashkë me disa ish-ushtarë të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare të Batalionit të IV-t, me nderimet më të larta e dinjitetin tonë kombëtar, bëmë homazhe tek varri i ‘komandat hoxhës’ Shaban Zenuni.

Ishte dhe do të mbetet krenaria jonë e paharrueshme në memorien kombëtare.

LAVDI të gjithë dëshmorëve të kombit!

 

 

 

Verified by MonsterInsights