Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kujt i thotë Kisha dashtë, këngëtari Afrim Shkodra? - Koha News
Kujt i thotë Kisha dashtë, këngëtari Afrim Shkodra? 3

Me tekst nga Vullnet Salihu dhe orkestrim nga Bini Diez, në clarinet Artur Qerimi dhe videoklip nga Urbangraphics kënëgëtari Afrim Shkodra vjen me një projekt të ri të cilin e ka titulluar Kisha dashtë. Balada e tij që në publikimin e parë ka marrë shumë pëlqime për shkak të një vokali të mrekullueshëm që ka këngëtari.

Kujt i thotë Kisha dashtë, këngëtari Afrim Shkodra? 4

Ai është nga Kamenica, shkollimin e mesëm në muzikë e ka bërë në Gjilan ndërsa krahas këndimit Afrimi është dhe klarinetist profesionist. Ai deri më tani ka të publikuara disa projekte me Pro Band, por si solo artist ky është projekti i dytë dhe priten dhe shumë projekte të reja në të ardhmen.