Aktori i madh Çun Lajçi,në konak tek Atdhetari Anton Marku Junçaj

Kohanews Admin
Artisti i kombit Çun Lajçi,në sajë të vizitës në Amerik,ku ishte i pranishem në mbrëmjen e 150 vjetorit të lindjes së At Gjergj Fishtës,dje ka qëndruar në një vizit shum speciale në Muzeun e Rapshës Së Hotit,në Michigan.
Muzeu Rapsha e Hotit në Michigan,është vepër të cilën e krijoi Atdhetari Anton Marku Junçaj,duke ruajtur me xhelozi dhe fanatizëm traditën kulturore e artistike të Malësisë.
Mbrëmja është shoqëruar me një darkë modeste dhe muzik e biseda të ndryshme nga të pranishmit.
https://www.facebook.com/albaniancommunitytv/posts/4619716188087938
Next Post

Gara në peshkim, dy vëllezërit kosovar kapin peshkun 3m e 10 cm në Kanada

Një garë peshkimi që është mbajtur këto ditë në Kanada ka nxjerë si fitues dy vëllezërit kosovar të cilët kanë zënë vendin e parë duke kapur kështu peshkun e gjatë 3 m e 10 cm. Enver dhe Fadil Hashimi, janë dy vëllezër nga Kosova që jeotjnë dhe veprojnë në Krefeld […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: