Dr. Lulzime Osmani mer pjesë në world art youth të egjiptit | FOTO

vull

Dr. Lulzime Osmani është e vetmja artiste që ka përfaqësuar Maqedonin e Veriut në Sharm El sheikh të shtetit të Egjiptit në simpoziumin artistik. Në këtë simpoziumin artistik kanë marre pjese mbi 100 artist nga 40 shtetet e botës, të cilët ishin të lirë të pikturonin në pëlhurë nga frymëzimi i tyre. Ky aktivitet është organizuar nga shoqata ”World Art Yaoth Forum” e udhëhequr nga Mohamed Hemida në Sharm El sjheikh nga 25-31 Tetor.

Tëgjith artistët që kanë marrë pjesë në këtë aktivitet. Pas përfundimit artistet kanë fituar certifikata për punë e tyre.

Ndryshe, Dr. Lulzime Osmani është grafiste që deri më tani ka sjellë piktura që janë vlerësuar lartë nga artdashësit.

Next Post

Ministri Ismaili realizoi takim me ambasadoren e Zvicrës, Zuter Tehada

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, realizoi takim me ambasadoren e Zvicrës në Republikën e Maqedonisë së Veriut, SH.S. Sibil Zuter Tehada. Në takim, ministri Ismaili u shpreh i kënaqur për bashkëpunimin e deritanishëm dhe mbështetjen që Zvicra e jep në kulturë, institucionet dhe artistët në Maqedoninë e Veriut. Bashkëpunimi në […]

Subscribe US Now