FTESË | MË 10 QERSHOR 2019, NË TETOVË DO TË MBAHET EDICIONI VI I MANIFESTIMIT KULTUROR ‘’ LIDHJA NA BASHKON’’

vull

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita” ka nderin t’Ju ftojë të merrni pjesë në hapjen solemne të Edicionit VI të manifestimit kulturor “LIDHJA NA BASHKON’’. Në kuadër të këtij manifestimi kulturor do të zhvillohen këto veprimtari:

  • Përkujtimi i veprimtarëve tetovarë – pjesëmarrës në ngjarjen historike të Lidhjes së Prizrenit;
  • Ndarja e Çmimit kombëtar “Ali Vishko” për vitin 2019; dhe
  • Ora letrare, programi artistik.

 

Hapja solemne do të bëhet më 10 qershor 2019, në orën 18:00, në Fakultetin e Arteve të Universitetit të Tetovës (Qendra për kulturë në Tetovë).

 

Next Post

VMRO-ja kërcënon me bojkotimin e regjistrimit

VMRO DPMNE-ja kërcënon me bojkotimin e regjistrimit të popullsisë. Pushteti po tenton që në mënyrë klandestine dhe pa konsultime të hartojë ligjin për regjistrim dhe të njëjtit t’i vendosin flamur evropian- akuzojnë nga partia opozita e VMRO DPMNE-së. Sipas zëdhënësit të VMRO-së Stoillkovski, përshpejtimi i këtillë në procedura për miratimin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: