Në Shkup mirëpritet ekspozita personale e piktores Dr. Lulzime Osmani | FOTO

vull

Në sallonin për Expozita Imperial 2 u hap expozita personale e piktores nga Kërçova dr.Lulzime Osmani.

Osmani u shpreh tejet e emocionuar për ekspozimin e këtyre punimeve dhe ajo mendon se kjo

ekspozitë do të përcjellë mesazh dhe të tregojë se arti jonë është i kohës, modern.

Piktoreja  Dr. Lulzime Osmani, në punimet e saja ka arritur të ndërtojë autonominë dhe paradigmën personale metafizike të pikturës, qenies reale të artit.

“Pikturat e saja njëkohësisht janë edhe një avangardë drejtë lirisë së shprehjes që është e bazuar në vetënjohjen personale dhe interpretimin individual figurative”. U shpreh Metin Izeti

Piktoreja  Dr. Lulzime Osmani, në punimet e saja ka arritur të ndërtojë autonominë dhe paradigmën personale metafizike të pikturës, qenies reale të artit.

Next Post

25 Vjet UT - Universiteti i Tetovës e inauguroi Institutin shkencor “Josif Bageri”

Universiteti i Tetovës, në vigjilje të shënimit të 25 vjetorit të themelimit, sot me një ceremoni solemne e inauguroi Institutin e gjuhës, kulturës dhe qytetërimit shqiptar “Josif Bageri”. Inaugurimi i institutit u bë nga Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, dhe përgjegjësi i institutit, Mr. Sc. Ismet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: